top of page
barcabanner.jpg
  Barcelona Badge

  ФЕН ШОП | BARCELONA (БАРСЕЛОНА)

  Футболен клуб „Барселона“, съкратено ФК „Барселона“ (на английски: FC BARCELONA) е професионален футболен клуб със седалище в Барселона, Каталуния, Испания, който се състезава в Ла Лига, най-високата лига на испанския футбол.

  Основан през 1899 г. от група швейцарски, каталонски, немски и английски футболисти, водени от Джоан Гампер, клубът се превърна в символ на каталунската култура и каталонизма, оттук и мотото "Més que un club" ("Повече от клуб") . За разлика от много други футболни клубове, привържениците притежават и управляват Барселона.

  В нашият Онлайн Фен Шоп ще откриете разнообразие от най-новите оригинални футболни екипи на отборът на Барселона (Barcelona), за Сезон 2022/23. Също така предлагаме и екипи от изминали сезони, на промоционални цени, с намаления до -70%. Поръчай Онлайн сега: Фланелки, Тениски, Шорти или друг вид екипировка на любимият отбор и можете да се възползвате от Безплатна Доставка. При поръчка от нас (sportswear.bg) получавате възможност за Преглед и Тест при доставка, както и разплащане с Наложен Платеж, за по-сигурно пазаруване! 

  bottom of page