top of page
liverpoolbanner.jpg
Liverpool Badge

ФЕН ШОП | LIVERPOOL (ЛИВЪРПУЛ)

Футболен Клуб „Ливърпул“ (на английски: Liverpool Football Club) е английски професионален футболен клуб. Отборът е от едноименния град Ливърпул и играе мачовете си на стадион „Анфийлд“, който се намира на около 5 км от центъра на града.

Ливърпул“ е най-титулуваният отбор в историята на английския футбол в международни състезания. Печелил е една Световна купа на ФИФА, четири Суперкупи на УЕФА, шест пъти Шампионска лига и три пъти Лига Европа (купа на УЕФА) – всички поотделно и заедно са рекордни постижения за английски клубове. „Ливърпул“ е член на групата Г-14, съставена от водещите европейски футболни клубове. Състезава се в Английската висша лига и по броя на титлите си е вторият най-успешен английски футболен отбор. Печелил е 18 пъти най-високото ниво в английското футболно първенство, седем пъти Купата на Футболната асоциация и рекордните осем пъти Купата на лигата.

В нашият Онлайн Фен Шоп ще откриете разнообразие от най-новите оригинални футболни екипи на отборът на Ливърпул (Liverpool), за Сезон 2022/23. Също така предлагаме и екипи от изминали сезони, на промоционални цени, с намаления до -70%. Поръчай Онлайн сега: Фланелки, Тениски, Шорти или друг вид екипировка на любимият отбор и можете да се възползвате от Безплатна Доставка. При поръчка от нас (sportswear.bg) получавате възможност за Преглед и Тест при доставка, както и разплащане с Наложен Платеж, за по-сигурно пазаруване! 

bottom of page