top of page

Процедура За Връщане

Декларация за съгласие с  
Политиката за поверителност 
Нa
 “Спорт Импекс” ЕООД

 

1. Връщане на продукти, закупени от “Спорт Импекс ЕООД”

Клиентът има право да върне артикул в срок не по-дълъг от 14 дни от датата на получаване на поръчката. В този случай е необходимо да върне пратката заедно с подробно попълнен “Формуляр за връщане на продукт” по следният начин:

 

- с куриер на адресите, посочени във формуляра. 

 

В случай на отказ “Спорт Импекс ЕООД” възстановява платените от клиента суми, като приспада транспортните разходи по първоначалната доставка, ако те са били за сметка на “Спорт Импекс ЕООД”. Моля да посочите банкова сметка в българска банкова институция, по която да бъде възстановена сумата, а в случай, че не разполагате с такава, моля да имате предвид, че всички банкови такси и комисионни, дължими във връзка с възстановяване на сумата по чуждестранна банкова сметка, са за сметка на клиента.

Разходите за връщане на продукти са за сметка на клиента , като за целта моля да използвате куриерската фирма използвана при първоначалната доставка на поръчката и изпратите артикулите на посоченият във “Формуляра за връщане” офис/и.

 

ВАЖНО: Не изпращайте стоката с наложен платеж, тъй като няма да бъде приета!

2. Връщането се допуска при следните условия:

 

  •     Стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, със здрави оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от "Спорт Импекс ЕООД" – фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава) и формуляр за връщане.

  •     Когато връщането на продукт е за сметка на "Спорт Импекс ЕООД" това става задължително с куриерски фирми Спиди и Еконт, а не с произволно избран куриер от клиента. 

 

Транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента, освен в случаите когато:

  • ​грешката е настъпила по вина на “Спорт Импекс ЕООД”

 

Не приемаме връщане и рекламации на:

  • Чорапи

  • Бански костюми

  • Бельо

 

3. Срок за възстановяване на суми, платени с карта, пощенски паричен превод или наложен платеж.

  • Съгласно разпоредбите на ЗЗП, “Спорт Импекс ЕООД”  възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката.

  • “Спорт Импекс ЕООД” не носи отговорност при попълнени неверни данни или непопълнени данни по време на регистрация, както и във формулярите за възстановяване на суми, от които може да произтече удължаванена срока за възстановяване или възникване на други неудобства за клиента.

  • “Спорт Импекс ЕООД” запазва право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.

Формуляр за връщане можете да заявите на:

contact@sportswear.bg

+359 89 963 7455

bottom of page